SCENE 2


Second Phase development of a leading field station for teaching, training and research in ecology and environmental sciences designed by Page \ Park and executed by Mclean Architects. The new building replaces an existing building on the site and provides research and residential accommodation comprising of a seminar room, teaching laboratory and accommodation for 45 teachers and students in a spectacular setting on the banks of Loch Lomond in the national park. High quality materials used include natural stone walls, western red cedar cladding and natural slate roofing to ensure that the building is sympathetic with the surrounding landscape. The building was finished in October 2013 and completes the overall development on this site. 

Location / Rowardennan, Loch Lomond
Client / University of Glasgow
Status / Completion 2013
Sector / Education