New Golf Club Clubhouse
       
     
2/8
       
     
3/8
       
     
4/8
       
     
5/8
       
     
6/8
       
     
7/8
       
     
8/8
       
     
New Golf Club Clubhouse
       
     
New Golf Club Clubhouse

Location / West of Scotland
Client / Private Golf Club
Status / Pre-Construction
Sector / Recreation

2/8
       
     
2/8

The new clubhouse is set back into the existing tree line on an elevated part of the site.

3/8
       
     
3/8

A fully glazed frontage takes advantage of the magnificent views over the golf course.

4/8
       
     
4/8

We envisage the use of materials such as slate roofing, natural stone and oxidised copper which we believe are sympathetic to the moorland context.

5/8
       
     
5/8

The building is split over two levels with the locker rooms, pro-shop and support accomodation on the ground floor and social spaces on the upper level.

6/8
       
     
6/8
7/8
       
     
7/8
8/8
       
     
8/8